Sajam lova i ribolova 19-22. avgusta u Kragujevcu

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

U Kragujevcu će od 19. do 22. avgusta na lokaciji Šumadija sajma biti održan 12. Međunarodni sajam lova, ribolova i lovnog turizm pod nazivom 'Kraguj M'. Sajam će se održati nakon jednogodišnje pauze zbog epidemije virusa.

Organizator sajamske manifestacije je preduzeće Meteor Still iz Kragujevca u saradnji sa Šumadija sajmom i Lovčkim savezom Centrale Srbije, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Očekuje se učešće višegodišnjih izlagača iz oblasti proizvodnje i prometa lovačkog i sportskog oružja, lovačkog i ribolovačkog pribora i opreme, lovačke municije, organizacija i agencija iz oblasti lova i lovnog turizma.

Za vreme trajanja sajma biće organizovana stručna predavanja i tribine, a na platou sajma tradicionalno takmičenje u kuvanju lovačkog gulaša.

Cena ulaznice je 150 dinara, a parking je besplatan.

Agroinfo.rs/agrotv.net

Sajam lova i ribolova 19-22. avgusta u Kragujevcu

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U Kragujevcu će se od 29. aprila do 1. maja održati sajam hortikulture, najmasovniji do sada.

Prodexpo 2022 koji se održava u Moskvi je međunarodni sajam prehrambene industrije, a 13 kompanija iz Srbije je predstavilo najkvalitetniju domaću hranu i pića, dok je ovaj događaj ujedno i šansa za sklapanje novih poslovnih partnerstava.

Privredna komora Srbije u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije organizuje tradicionalno učešće srpskih kompanija u okviru najznačajnije međunarodne sajamske manifestacije prehrambenih proizvoda u Ruskoj Federaciji i regionu „Prodekspo-2022“, od 07. do 11. februara.

U hali 2 Beogradskog sajma 12. i 13. februara 2022. godine održaće se XIII Državni pčelarski sajam sa međunarodnim učešćem u organizaciji Saveza pčelarskih organizacija (SPOS).

Treći po redu Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva, Agro Belgrade 2022. na programu je od 27. do 29. januara na Beogradskom sajmu.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета