Tradicionalni sajam vina 25. i 26. februara u Beogradu, prijave u toku

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Na Beogradskom sajmu, 25. i 26. februara održaće se sajam vina "Beowine", a prijave za ovaj događaj su u toku.

Sajam vina predstavlja tradicionalnu manifestaciju koja okuplja vodeće proizvođače i ljubitelje kvalitetnog vina.

Svi posetioci moći će da isprobaju aktuaelne berbe velikog broja proizvođača, kao i da se edukuju o novim trendovima u regionalnom i globalnom vinarstvu. Takođe, ova prilika je idealna i za uspostavljanje novih poslovnih kontakata, piše agrosmart.net

Prijavni materijal za sve izlagače dostupan je na stranici Beogradskog sajma.

Agroinfo.rs

Tradicionalni sajam vina 25. i 26. februara u Beogradu, prijave u toku

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti prijave za podsticaje na portalu ePodsticaji

U Aleksandrovcu će se 1. maja tradicionalno održati sajamska manifestacija "Festival vina 2022" i to u svečanoj sali Župskog dvora, u krugu fabrike Župljanjka.

Ministarstvo poljoprivrede sa Upravom agrarna plaćanja raspisalo je Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u preradu i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda u sektoru proizvodnje vina u 2022. godini. Za ove namene je opredeljeno 41 milion dinara.

Danas je sve više žena u svetskom ali u i srpskom vinogradarstvu. Vinograde i podrume nasleđuju od očeva i dedova, ali su se mnoge devojke posle završenog fakulteta vratile na svoja ili nova imanja. Mlade vinogradarke i vinarke ništa ne prepuštaju slučajnosti, imaju novu viziju proizvodnje, plasmana i vinskog stila. U skladu sa trendovima u svetu mnoge prednost daju domaćim sortama grožđa

Kompanija "YANMAR" predstavila je inovaciju u oblasti vinogradarstva, a radi se o robotu za primenu pesticida, koji nudi brojna rešenja i predstavlja budućost ove grane poljoprivrede.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета