Za pčelare u Kuli podsticaji od 5.000 do 150.000 dinara

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Privremeni organ opštine Kula usvojio je Pravilnik o dodeli sredstava za sufinansiranje investicija u pčelarstvu na teritoriji opštine. Minimalan iznos bespovratnih sredstava je 5.000, a maksimalan 150.000 dinara.

Opština Kula prvi put sufinansira investicije pčelara u ukupnom iznosu od milion i šesto hiljada dinara. Pravo na podsticaje ostvaruje fizičko lice koje je nosilac ili član registrovanog komercionalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva koje je upisano u registar poljoprivrednih gazdinstva i koje se nalazi u aktivnom statusu.

Uskoro se očekuje objavljivanje Konkursa na internet stranici opštine Kula, www.kula.rs.

Privremeni organ opštine Kula prihvatio je i Predlog Zaključka o načinu i uslovima davanja u zakup građevinskog zemljišta u poljoprivredne svrhe do privođenja zemljišta nameni, na kojem je upisano pravo javne svojine opštine Kula. Reč je o livadama i pašnjacima koji se daju u zakup, s tim da opština, umesto da ima troškove oko uređivanja i košenja istih, dobija prihod od zakupa.

Agroinfo.rs/agrotv.net

Za pčelare u Kuli podsticaji od 5.000 do 150.000 dinara

Komentari

cialis pills When compared to all the costs for long term breast cancer treatment or prevention including office visits, lab tests, imaging, and procedures health insurance premiums will probably be cheaper

I am having a biopsy of a tumor on my spine, as onc cialis for sale online Epub 2015 Jul 18

  • Od KLHLTR
  • 2023-07-10 13:04:16

We re happy to recommend products we ve found to be successful in treating xerostomia propecia canada

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Revoluciju u pčelarstvu sa košnicama cilindričnog oblika donose dva mlada nemačka preduzetnika, Filip Pothast i Fabian Visšman koji su 2021. godine osnovali start-up Hiive u Berlinu.

Aco Vujović iz sela Prilike kod Ivanjice počeo je da se bavi pčelarstvom pre skoro četiri decenije, najpre iz hobija, a od 1996. godine i profesionalno. U poslu mu pomažu supruga Milena i dvojica sinova Željko i Nenad.

Novi praktičan i prilično jeftin uređaj za detektovanje nekih bolesti, bez biopsije i sličnih bockanja, uključuje najdragocenijeg insekta za svetu, pčelu. Neverovatna dosetljivot portugalske dizajnerke olakšaće dijagnostifikovanje i ranih faza mnogih oboljenja.

Ose, za razliku od pčela, nisu ni približno cenjene, međutim naučnici tvrde da su ovi nepravedno zapostavljeni insekti važan deo našeg ekosistema, bez kog bi svet izgledao skroz drugačije.

kompanije MK Group i Fintel Energija svečanom ceremonijom u Štolcu kod Kule zvanično su obeležile početak radova na izgradnji vetroparka ”Kula 2“.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета