UHVAĆENA NA DELU: Veverica u automobil sakrila čak 70 kilograma oraha!

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Jedan vlasnik Ševroleta našao se u čudu kada je pronašao pun auto oraha pošto ga je ostavio parkiranog četiri dana.

Jedna veverica napravila je nesvakidašnju situaciju kada je u jedan parkiran auto za četiri dana dovukla čak 70 kilograma oraha.

Mala krznena bića su inače poznata po tome da imaju sposobnost planiranja i upravljanja zalihama hrane, pa su zbog toga slična ljudima. 

Pošto je mislila da je našla idealan prostor za skladištenje hrane, veverica je u auto Bil Fišera iz Severne Dakote u SAD-u donela orahe i smestila ih u motorni prostor vozila verujući da će tu dočekati zimu.

Bil je fotografiju objavio na društvenoj mreži Fejsbuk na kojoj se vidi rasklopljen prednji deo automobila, kao i brojne kante pune do vrha orasima.

Iako mu je za ceo proces trebalo vremena, Fišer je rekao da dok vozi, još uvek čuje da se unutar vozila nešto kotrlja i pretpostavlja da su to orasi do kojih nije mogao da dopre.

Skladište vredne veverice je nažalost "raskrinkano" tako da je njen trud ostao uzaludan.

Agroinfo.rs

 

UHVAĆENA NA DELU: Veverica u automobil sakrila čak 70 kilograma oraha!

Komentari

19, 84 86 1987 clomid mechanism of action f i Proliferation of AEC2s and PCECs in Sdf1 О”PLT О”PLT and control mice after PNX

  • Od yfRjYe
  • 2023-07-28 12:18:01

8600674 RENITEC TABLETS 5MG priligy 30mg This beneficial effect is even more striking in patients with impaired FPG

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Žive u šumama, a često su i u gradskim parkovima. Pripadaju najbrojnijoj skupini sisavaca – glodavcima.

Veverice se mogu naći gotovo u svim delovima sveta gde ima ljudi, a ima ih oko 300 vrsta uključujući i mrmote i leteće veverice.

Skorpije su zanimljive životinje ali većina ljudi ne zna puno o njima. Evo nekih činjenica koje možda niste znali o ovim životinjama. kul

Jorgovan je jedna od najlepših i najmirisnijih biljaka koja raste po dvorištima, ali i proplancima. Prema legendi, ova prelepa vrsta je procvetala po blagoslovu Bogorodice.

Pogledajte neke od najzanimljivijih činjenica o životinjama koje možda niste znali:

Internetom kruži fotografija sa jagodama sa jedne pijace i ovo bi bio sasvim uobičajen prizor da nema jednog posebnog natpisa.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета