Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Narod je kukurikanju petla pridavao poseban značaj. Po tome je petao i dobio ime: reč „petao“, „pevac“ ili „oroz“ potiče od turske reči

.

Sve što treba da znate o petlu

Komentari

buy cheap generic cialis online My integrative vet started giving him a chinese herb

finasteride for sale The membranes were probed with antibodies 1 1, 000 dilution against PHD1, PHD2, and PHD3 catalog nos

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Jedan stariji par iz Nemačke itužio je svoje komšije sudu zbog veoma aktivnog petla koji kukuriče oko 200 puta dnevno, što im onemogućava odmor.

Uzgoj pataka kod kuće ima brojne prednosti, jer se od ove ptice ne može dobiti samo meso, već i jaja, paperje i balega kao gnojivo.

Sve je više odgajivača čistih ukrasnih rasa kokoši. Njihov uzgoj je specifičan, a evo i po čemu.

Amrok nose dosta jaja, dobre su i za meso, kao i Nju Hempšir. Evo koje su još kokoške isplative za uzgoj.

Relativno nova rasa, koja je dobijena pre oko 40 godina. Rodnim mestom kokoške tetre smatra se Mađarska. U procesu selekcije, naučnici su ukrstili različite rase, što je omogućilo dobijanje produktivnog hibrida. Karakteriše ga kvalitetno meso i velika proizvodnja jaja.

Pushkinskaya pasmina je nastao u gradu Puškinu, Lenjingradu regiji na Istraživačkom institutu za genetiku i uzgoj domaćih životinja. Pitanje je otprilike 1995. godine, iako formalno usvojen tek u 2007. godini.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета