Tradicionalni Jesenji festival cveća i ručnih radova u Kuli 1. i 2. oktobra

Foto: kula.rs

Foto: kula.rs

U Kuli će 1. i 2. oktobra biti održan sada već trdicionalni Jesenji festival cveća i ručnih radova.

Vreme održavanja festivala je od 8 do 18 časova kada će prostor od Pošte do mosta i veliki park biti ispunjeni najlepšim bojama i mirisima u kojima će svi moći da uživaju.

Cvetna manifestacija u Kuli sada već tradicionalno okuplja veliki broj najvećih proizvođača i distributera iz cele Srbije, a ove godine se očekuje učešće od oko 100 izlagača kod kojih će se moći kupiti najkvalitetnije cveće, višegodišnje biljke, lukovice, kaktusi, grnčarija i ostale baštenske potrepštine.

Prava poslastica za ljubitelje baštovanstva i hortikulture od samog početka privlači brojne kupce za koje je ove godine pripremljen popust od 10 do čak 50 odsto.

Prvi put ove godine zajedno sa Festivalom cveća biće održana i izložba ručnih radova, gde se u organizaciji Udruženja žena “Ideja“ iz Kule priprema oko 40 izlagača koji će prikazati svoje rukotvorine i stare zanate.

Manifestaciju organizuju opština Kula i Turistička organizacija opštine Kula.

Agroinfo.rs/agrotv.net

Tradicionalni Jesenji festival cveća i ručnih radova u Kuli 1. i 2. oktobra

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Festival „duvan“ čvaraka u Valjevu gastronomski događaj održava se svake godine u prvoj polovini oktobra i ispraćen je bogatim kulturno – umetničkim programom, na platou ispred Centra za kulturu Valjevo i kolubarskom keju.

kompanije MK Group i Fintel Energija svečanom ceremonijom u Štolcu kod Kule zvanično su obeležile početak radova na izgradnji vetroparka ”Kula 2“.

Tradicionalna manifestacija, "18. Dani cveća i meda" u Velikom Gradištu i Kusiću, okupiće 15. i 16. maja sve ljubitelje cveća i pčelarskih proizvoda. Manifestacija je izložbeno-prodajnog karaktera.

Od 21. do 27. maja 2022. godine po 89. put na Novosaskom sajmu održaće se tradicionalni međunarodni poljoprivredni sajam koji će ugostiti brojne izlagače iz zemlje i inostranstva.

Kompanije Fintel Energija i MK Group potpisivanjem memoranduma o razumevanju sa kineskom kompanijom zvanično su započele sa realizaciju zajedničkog projekta Agrosolar u Kuli.

Proleće je uveliko počelo, a ukoliko još uvek razmišljate koje cvetne vrste bi mogle da vam krase balkon i terasu ove godine, imamo idealne predloge.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета