Ne secite jelke, kupite sadnicu sa busenom

Foto:unsplash

Foto:unsplash

Praznici se bliže, pa tako i interesovanje za nabavku jelki. Ima onih koji daju prednost prirodnim u odnosu na plastične jelke, a savet je da nabave onu sa busenom koju će nakon praznika moći da posade.

JKP „Gradsko zelenilo“ Novi Sad svke godine na nekoliko lokacija u gradu prodaje novogodišnje jelke sa busenom. Prodaja je već počela pa novosađani jelke mogu da kupe na četiri lokacije. U rasadniku JKP „Gradsko zelenilo“, na Trgu slobode, na SPENS-ui ispred pravoslavnog hrama na Novom naselju.

Na svim lokacijama prodaja traje do 30.12. osim prodajnog mesta trg slobode, koje će biti otvoreno do 28.12., a cene se kreću od 2.200,00 do 2.900,00 dinara, u zavisnosti od veličine.

Agroinfo.rs/garosmart.net

Ne secite jelke, kupite sadnicu sa busenom

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Bliži nam se Božić, najradosniji hrišćanski praznik na koji se po tradicionalnim običajima priprema česnica koja je jedan od glavnih simbola ovog praznika. Naša redakcija vam je pripremila jedan stari recept za česnicu.

Jelka je simbol novogodišnjih praznika. Kićenje jelke nije samo zanimljiva aktivnost već doprinosi i ulepšavanju enterijera vašeg doma

Pravoslavni vernici danas slave najradosniji hrišćanski praznik, Vaskrs, kada je Gospod Isus Hristos ustao iz mrtvih i "smrću smrt pobedio".

Danas se slave Svetih 40 mučenika, praznik u narodu poznatiji kao Mladenci koje prema tradiciji praznuju svi parovi koji su brak sklopili prethodne godine.

Kićenje jelke nije samo zanimljiva aktivnost već doprinosi i ulepšavanju enterijera vašeg doma. U ovom tekstu ćemo se potruditi da vam pomognemo sa par saveta.Kada kitite jelku, ne preterujte s bojama, ali ne preterujte ni s preuranjenim kićenjem.

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave praznik Preobraženja Gospodnjeg kao molitvenu uspomenu na dan kada se Gospod Isus Hristos preobrazio na gori Tavoru, čineći vidljivom svoju božansku prirodu.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета