Poljoprivredni sajam proglašavanje dobitnika kosačice

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Poklon igra koju je organizovao Novosadski sajam u okviru prvog virtuelnog Međunarodnog poljoprivrednog sajma završena je u ponoć.

Razlog je, kako navode organizatori, izuzetno veliki broj objava na društvenoj mreži Facebook i deljenja koji moraju da budu prebrojani u skladu sa propozicijama, pre objavljivanja imena najsrećnijeg posetioca virtuelnog Poljoprivrednog sajma.

Problem je bio i veliki broj lažnih profila koji je registrovan iako je u propozicijama jasno naznačeno da je učestvovanje sa lažnih profila zabranjeno, kao i da će svaki učesnik koji koristi jedan ili više lažnih profila, kako bi učestvovao u konkursu, biti diskvalifikovan.

Poklon je traktorska kosačica John Deere X350R, Darodavca KITE DOO, a dobitnik će biti proglašen u sredu, 23. decembra, u 14 časova, online na platformi expoonline.rs.

agrosmart.net

Poljoprivredni sajam proglašavanje dobitnika kosačice

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Bik Veliša, austrijski Simentalac iz Mačve, jedna je od atrakcija ovogodišnjeg 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Uoči 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Komisija za ocenjivanje kvaliteta proizvoda od voća i povrća i voćnih sokova vrednovala je oko 100 pristiglih uzoraka.

U saradnji sa Novosadskim sajmom, Beogradskim sajmom i Ministarstvom poljoprivrede, SPOS i Pogon "Naš med" obezbedili su besplatan izložbeni prostor za pčelare na sajmovima u ova dva grada.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović otvoriće 27. januara 2022. godine u 11 sati treći Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva Agro Belgrade tokom koga će ugostiti svoje kolege iz Republike Albanije, Severne Makedonije i Republike Srpske.

Agro Belgrade, međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva održeće se na Beogradskom sajmu od 27 do 29. januara 2022. godine.

U okviru 88. Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu održana je stručna konferencija "Inovativna rešenja za konkurentnu poljoprivredu" i predstavljena saradnja između Srbije i Mađarske.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета