Vojvodina traži kredit za protivgradnu odbranu

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Pokrajina Vojvodina zatražila je ponude banaka za kredit od 700 miliona dinara radi uvođenja sistema automatizovane odbrane od grada na području Radarskog centra “Samoš” i “Bajša”

U javnom pozivu se navodi da je reč o kreditu za finansiranje kapitalnih investicionih rashoda Autonomne pokrajine Vojvodine a ugovor će biti dodeljen po kriterijumu najniže fiksne efektivne kamatne stope.

Traži se fiksna kamatna stopa koja će biti do 2,5 procenata za zaduženje koje će biti indeksirano u evrima.

Rok otplate kredita je 72 meseca a grejs period je 12 meseci.

Ponude se dostavljaju Pokrajinskom sekretarijatu za finansije do 24. maja.

Agroinfo.rs/agronews.rs

Vojvodina traži kredit za protivgradnu odbranu

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Pokrajinski sekreterijat za poljoprivredu dodelio je 60 ugovora za sufinansirеnjе nabavkе oprеmе za zaštitu od grada u voćnjacima i vinogradima u AP Vojvodini, na površini od 140 hеktara ukupne vrednosti 53,8 miliona dinara.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u nabavku opreme za zaštitu od vremenskih nepogoda i elemenata potrebnih za podizanje proizvodnih zasada voćaka, vinove loze i hmelja u 2022. godini u iznosu od 100 miliona dinara bespovratno.

U Svečanoj sali grada Leskovca juče je uručen ugovor Udruženju „Strelci protivgradne zaštite – Kukavica“ o finansiranju, vredan pet i po miliona dinara.

Za samo 21 dan ispaljeno je skoro 4.000 protivgradnih raketa na području naše zemlje. Ministarstvo poljoprivrede je uveliko u procesu automatizacije svih radarskih centara

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić posetila je danas radarski centar Republičkog hidrometeorološkog zavoda na Bukulji, povodom završetka prve faze izgradnje automatizovanih protivgradnih stanica.

Cilj konkursa jeste povećanje površina zasada voća pod sistemom protivgradne zaštite kao i povećanje površina pod novim zasadima voća i vinove loze u Autonomnoj pokrajini Vojvodini u 2021. godini.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета