MORA DA SE ŠALITE? Hrvati napravili čokoladu sa ČVARCIMA i kažu da je pravi DELIKATES

Foto: Printscreen/Facebook/Kraš

Foto: Printscreen/Facebook/Kraš

Ukoliko vam je na pamet palo da bi bilo dobro napraviti čokoladu sa čvarcima, sada imate jedinstvenu prililku da tako nešto i probate.

Hrvatska kompanija "Kraš" napravila je čokoladu sa čvarcima, a serija je ograničena. Iako mnogi na društvenim mrežama nisu verovali u istinitost ove priče, hrvatska kompanija je objasnila da nije u pitanju šala.

- Svima koji su na našu prvoprilsku šalu komentarisali pozitivno i poželeli da probaju Dorinu s čvarcima, šaljemo po jedan primerak na adresu - objavljeno je na zvaničnom Fejsbuk profila Kraša.

Ove vrste čokolade neće biti u prodaji u marketima, već samo u prodavnici ove kompanije u Zagrebu. Krajnje neobična odluka definitivno je u najmanju ruku iznenadila sve, ali moguće je - sada postoji i čokolada sa čvarcima.

Na Fejsbuk stranici ove kompanije se pojavio i snimak koji pokazuje da su ljudi ovaj delikates već probali i da su oduševljeni.

Agroinfo.rs

 

MORA DA SE ŠALITE? Hrvati napravili čokoladu sa ČVARCIMA i kažu da je pravi DELIKATES

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Možete ga mazati na palačinke, bakin kolač ili hleb, a kombinacija borovnica i čokolade daje ovom džemu jedinstven ukus.

Žudite za nečim slatkim i slanim? Život i čokolada imaju bolji ukus sa prstohvatom soli. So naglašava slatkoću i potiskuje gorčinu, a istovremeno funkcioniše i kao prirodni pojačivač koji naglašava ukus čokolade

Prema najnovijim naučnim istraživanjima broj insekata se smanjuje zabrinjavajućom brzinom, a potpuni nestanak samo 3 vrste koje su svima poznate imao bi neverovatan uticaj na naš život.

Vlada Hrvatske zamrzla je cene goriva na 30 dana, kako bi smanjila udar porasta cena energenata na građane.

Da li ste nekada jeli smrznutu bananu? Ovi zalogaji zamrznutih banane umočeni u čokoladu su savršeni sa samo 3 sastojka. Pribajte ovaj recept koji je svakog ostavio bez teksta.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета