Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Pijačni karavan zimnice ovog vikenda, u subotu i nedelju, 9. i 10. januara, održaće se na Kalenić pijaci, saopštavaju iz JKP „Gradske pijace”.

Svi posetioci pijace Kalenić će osim svežeg voća i povrća imati priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi, po pristupačnim cenama.

U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi sugrađani imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, ukusnih i zdravih zimskih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova, meda, vina, rakije i mnoge druge specijalitete po pristupačnim cenama.

Kako saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća, organizacijom „Karavana zimnice” JKP „Gradske pijace” pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača i da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda. Karavani zimnice tokom sezone menjaju lokacije, kako bi tradicionalna zimnica pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća, bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada.

JKP „Gradske pijace” podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni, da održavaju preporučenu fizičku distancu kao i da nose zaštitne maske.

Izvor:agrosmart.net

Karavan zimnice na Kalenić pijaci

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ nedavno je potvrdio prvi slučaj obolevanja od groznice Zapadnog Nila u Srbiji.

Iako većina, kada se pomene srpska prestonica, pomisli na beton, visoke zgrade, brz život, čak 70 odsto teritorije Beograda je poljopricredno zemljište.

Dom omladine Beograda, početkom marta biće Dom Zdrave Hrane. TESTIVAL- festival testa, testenine i hleba, sada u svom četvrtom izdanju, debitovaće u Domu omladine Beograda, 05. i 06. marta, 2022.

Gradski sekretar za poljoprivredu Grada Beograda, Savo Pavičić prisustvovao je potpisivanju ugovora o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini po osnovu prava prečeg zakupa.

U hali 2 Beogradskog sajma 12. i 13. februara 2022. godine održaće se XIII Državni pčelarski sajam sa međunarodnim učešćem u organizaciji Saveza pčelarskih organizacija (SPOS).

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović otvoriće 27. januara 2022. godine u 11 sati treći Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva Agro Belgrade tokom koga će ugostiti svoje kolege iz Republike Albanije, Severne Makedonije i Republike Srpske.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета