Navip prodaje imovinu: Ponuđen 51 hektar kod Novog Sada za 211 miliona dinara

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Imovina Navipa AD u stečaju u Novom Sadu ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 211,4 miliona dinara, prenosi RTV.

U pitanju je 21 hektar na području Sremske Kamenice i 31,4 hektara građevinskog zemljišta na području katastarske opštine Petrovaradin, čija je zajednička vrednost procenjena na 704,8 miliona dinara.

Za 8. novembar 2021. godine je zakazano javno nadmetanje za više od 51 hektar građevinskog zemljišta u vlasništvu Navipa AD u stečaju.

Agroinfo.rs

Navip prodaje imovinu: Ponuđen 51 hektar kod Novog Sada za 211 miliona dinara

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Opština Pećinci raspisala je javni oglas za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, a pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja ispune odgovarajuće uslove.

Fabrika IMT (Industrija Motora i Traktora) ponuđena je na prodaju koju je oglasio Stečajni upravnik ove firme, a koja će se obaviti metodom javnog nadmetanja.

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je šestu prodaju imovine firme “Agroživ” ad Žitište u stečaju, a krajnji rok za dostavljanje ponuda je 2. novembar 2021. godine.

Za 5. novembar je zakazano javno nadmetanje za imovinu fabrike testa Fidelinka iz Subotice, a početna cena iznosi 21.220.593,60 dinara.

Poljoprivredno zemljište na Paliću i u katastarskoj opštini Novi grad prodato je kroz stečaj firme Ljutovo, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Vlada Srbije je ovih dana donela Uredbu o uslovima, načinu i postupku za davanja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na korišćenje u nepoljoprivredne svrhe.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета