Onlajn radionica za privatne konsultante o Projektu konkurentne poljoprivrede

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Uprava za agrarna plaćanja pozvali su zainteresovana privredna društva i preduzetnike koji se bave pružanjem konsultantskih usluga, izradom poslovnih/biznis planova, izradom projekata i tehničke dokumentacije, izradom studija izvodljivosti i drugih studija da se prijave za učešće na prvoj informativnoj radionici za privatne konsultante.

Radionica se održava u sklopu realizacije Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije na temu:
„Projekat konkurentne poljoprivrede Srbije (Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva i Svetska banka); Raspisivanja prvog javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava – uslovi i ciljevi“.

Svako pravno lice može delegirati maksimalno jednu osobu koje će putem ZOOM platforme učestvovati na online informativnoj radionici.

Zainteresovana pravna i fizička lica mogu se za radionice prijaviti na e-mail adresu: info.radionica@scap.rs dostavljanjem popunjenog prijavnog formulara.
Obrazac prijavnog formulara možese preuzeti sa sajta Ministarstva poljoprivrede.

Prijavne formulare dostaviti na navedenu e-mail adresu najkasnije do utorka 06.aprila 2021. godine do 12.00 časova.

Nakon sagledavanja broja prijavljenih privatnih konsultanata i tehničkih mogućnosti zainteresovani će biti obavešteni o tačnom vremenu održavanja informativne radionice kao i o ostalim informacijama vezanim za uključenje na radionicu. Obuku će realizovati Tim za realizaciju projekta.

Agroinfo.rs/agrosmart.net

Onlajn radionica za privatne konsultante o Projektu konkurentne poljoprivrede

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U okviru Projekta za konkurentnu poljoprivredu Srbije u 2022. godini raspisan je Drugi javni poziv za podnošenje prijava za utvrđivanje prava na korišćenje bespovratnih sredstva u oblasti stočarstva.

U okviru programa Svetske banke 50:40:10, Minstarstvo poljoprivrede je objavilo konačnu rang listu podnosilaca prijava na prvi javni poziv u okviru Projekta za konkurentnu poljoprivredu.

U okviru 88. Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu održana je stručna konferencija "Inovativna rešenja za konkurentnu poljoprivredu" i predstavljena saradnja između Srbije i Mađarske.

Uprava za agrarna plaćanja objavila je Rang listu podnosilaca prijava za Prvi javni poziv za podnošenje prijava za utvrđivanje prava na korišćenje bespovratnih sredstava u okviru Projekta za konkurentnu poljoprivredu u 2021. godini. Sredstva se odnose na primarnu biljnu proizvodnju, proizvodnju voća, povrća, grožđa i cveća.

Infomativna IPARD radionica će biti održana u četvrtak 12. avgusta 2021. godine, sa početkom u 10 časova. Poslednji rok za prijavu je 9. avgust.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede raspisalo je Javni poziv za podnošenje prijava za utvrđivanje prava na korišćenje bespovratnih sredstava u okviru Projekta za konkurentnu poljoprivredu u 2021. godini, sa finansiranjem od strane Svetske banke.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета