Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Organsko đubrivo možete napraviti na više načina, bilo da živite u kući ili stanu.

.

Kako se pravi organsko đubrivo

Komentari

want to buy priligy in pakistan The drug elimination profile from perilymph was most consistent with free penetration of drug into the inner ear coupled with rapid removal

Melissa, USA 2022 06 27 23 16 32 tadalafil generic vs cialis Does Zydus export its products

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Leblebija se koristi za pripremu variva, a od sušene leblebije se pravi brašno, koje se može koristiti za zapršku u jelima ili za izradu namaza.

Ove godine poljoprivrednicima je brojne probleme napravila nabavka dovoljnih količina đubriva, a mnogi od njih se pitaju da li je ove sezone neophodno osnovno đubrenje zasada, između ostalog i zbog visoke cene.

Sneg koji je u prethodnom periodu padao na teritoriji cele Srbije pogodovao je usevima pšenice, a da bi prinosi bili optimalni, neophodna je i adekvatna prihrana. Sve to dolazi u momentu kada su cene đubriva na tržištu previsoke, tvrde stručnjaci.

Poskupljenja na svim nivoima su itekako vidljiva. Iako se na semenu ove godine nije štedelo, na đubrivima jeste, pa ako se ovakakv trend nastavi, stručnjaci upozoravaju da se na proleće pšenica i obična trava neće razlikovati.

Ratarima će za prihranu zemljišta pred jesenju i prolećnu setvu trebati bar 40 hiljada dinara po hektaru, što je dva puta više nego lane.

Jesenja obrada zemljišta u vinogradima se obavlja u ovom periodu ukoliko je berba završena, odnosno najkasnije posle opadanja lišća u novembru mesecu.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета