Besplatne obuke o kriznom menadžmentu

Foto:Pixabay

Foto:Pixabay

U četvrtak, 30. aprila i u ponedeljak, 4. maja, poljoprivrednici, preduzetnici, predstavnici malih i srednjih preduzeća i svi zainteresovani imaće priliku da prisustvuju besplatnim onlajn obukama – Upravljanje krizama, dok će u utorak, 5. maja, biti organizovana obuka Upravljenje rizikom

Obuke su organizovane u sklopu programa Razvoj finansijskih sistema u ruralnim oblastima u Srbiji – SRFP, koji sprovodi Nemačka razvojna banka KfW, zajedno sa partnerima – švajcarskom kompanijom BFC Consulting i konsultantskim kućama Eduka Plus iz Niša i Smart IPARD iz Novog Sada.

Na obe besplatne obuke se možete prijaviti na ovom linku.

Učesnici će moći da razviju veštine u proceni rizika i planiraju odgovarajući odgovor te da nauče kako da poboljšaju pozitivne rizike i smanje negativne rizike u svom poslovanju.

U okviru programa SRFP organizuju se i druge obuke za koje se takođe možete prijaviti preko navedenog linka.

Izvor: agronews.rs

Besplatne obuke o kriznom menadžmentu

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Vodič za izvoz svežeg voća i povrća na tržište Bliskog istoka trebalo bi da doprinese da se proizvođači i izvoznici uspešno pripreme za plasman svojih proizvoda i osvajanje ovih brzorastućih tržišta.

Organizacija za hranu i poljoprivredu UN (FAO) i Evropska banka za obnovu i razvoj 12. aprila, organizuju onlajn vebinar posvećen izvozu svežeg voća i povrća iz Srbije na tržište Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) i Saudijske Arabije, najavio je danas FAO.

Zbog ratne situacije u Ukrajini i otežanog poslovanja sa Rusijom, Privredna komora Srbije se obavezala da će formirati listu alternativnih tržišta na koja bi eventualno mogao da se omogući plasman sirovina i robe iz Srbije.

Potrošnja cveća je u porastu i u svetu i u Srbiji, a godišnje stope rasta su oko 10 odsto. Promet premašuje 200 milijardi evra na svetskom i oko 27 miliona evra na domaćem tržištu, a naša zemlja ima dobar potencijal za razvoj hortikulture.

Zbog sukoba u Ukrajini i oteženih mogućnosti za transport jabuka u Rusiju, srpski proizvođači ovog voća su počeli da traže nova tržišta za ogromne zalihe koje još nisu rasprodate.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета