Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Čoka se nalazi se u AP Vojvodina i spada u Severnobanatski okrug.

U naselju Padej u opštini Čoka planira se izgradnja zelene pijace. Izgradnja je planirana na dve parcele od 30 i 18 m2 u ulici Žarka Zrenjanina, u centru naselja, a investitor je Opština.

Za projekat su izdati lokacijski uslovi. Pijaca će se sastojati od otvorene nadstrešnice i pomoćne zgrade, ukupne površine 233,20 m2.

Izvor:ekapija.com

Padej u opštini Čoka dobio ZELENU PIJACU

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Dragan Kleut, predsednik Saveza udruženja poljoprivrednika Banata izjavio je da su poljoprivredni proizvođači, nakon najavljenog današnjeg protesta, zbog čestih poziva policije ipak odustali od takvog vida izražavanja nezadovoljstva.

Predsednik Saveza udruženja poljoprivrednika Banata izjavio je da je ovo udruženje donelo odluku da obustavi proteste zbog neispunjenih zahteva Vlade Srbije do okončanja izbora.

Sve su češće krađe na njivama, a ovaj put je u Vojvodini pokraden suncokret. Procenjena šteta je veća od 1,3 miliona dinara.

Ne baš davno na banatskim pašnjacima paslo je na desetine hiljada ovaca i krava. Danas je retkost pronaći takvo stado, mladi ne žele da se bave tim poslom.

Direktor Šumskog gazdinstva „Banat“ Željko Sušec izjavio je da se planira bušenje još 4-5 bunara u centralnom delu lovišta u Deliblatskoj peščari, čime bi ona bila znatno snabdevenija pijaćom vodom, a što bi olakšalo život divljači u peščari. Plan je da se ovi bunari izbuše u naredne četiri godine.

Drugi Internacionalni banatski festival vina će ove godine biti održan 24. juna u Zrenjaninu, u Karađorđevom parku, i ponudiće vrlo zanimljiv sadržaj.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета