Pomoću ovog trika MUVE I KOMARCE NEĆETE VIDETI U SVOM DOMU

Foto: unsplash.com

Foto: unsplash.com

Ozbiljan problem kada želite da provetrite i pustite čist vazduh, u svoj dom jeste problem sa muvama, komarcima i raznim drugim bubama koje jedva čekaju da uđu u vaš dom

Rešenje za ovaj problem  je vrlo jednostavan sve što vam treba je rerna i dva ili tri limuna. Uveče pre spavanja prepolovite par limuna i stavite u rernu čija vrata ćete ostaviti otvorena. 

Pa ujutru  zatvorite vrata rerne i uključite je na samo nekoliko minuta, prenosi alo.rs. Zatim ga isključite i ostavite vrata ponovo otvorena.

Dobićete ujedno i svež prijatan miris Vašeg doma a i nećete videti dosadne insekte u svom domu!
 

Pomoću ovog trika MUVE I KOMARCE NEĆETE VIDETI U SVOM DOMU

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Zamrznuti jogurt od jagoda sigurni smo da će vam se jako svideti i da će te stalno spremati..A ako probate da eksperimentišete sa drugim voćem Vi nam javite recept

Sa toplim danima pojavili su se i mnogobrojni insekti te otvorili sezonu uboda. Donosimo i više nego efikasan način da se izborite sa ovim problemom. Evo i kako.

Ubraja se među najlepše ptice Evrope, ali za pčelare je pčelarica (Merops apiaster) koja proždire pčele koje se vraćaju sa paše u košnicu kad im je voljka napunjena nektarom. Jedna ptica može da pojede 150–250 pčela, a kad uzgaja mlade i nekoliko puta više.

Prema najnovijim naučnim istraživanjima broj insekata se smanjuje zabrinjavajućom brzinom, a potpuni nestanak samo 3 vrste koje su svima poznate imao bi neverovatan uticaj na naš život.

Jedna žena, pod imenom Lama je na Tik Toku, pokazala kako pomoću jednostavnog trika da uvek imate odličnu salatu i svežu salatu koja može trajati i do mesec dana.

Finski naučnici su došli do neverovatnog otkrića koje pokazuje da bi se zagađenje od poljoprivrede redukovalo za 80 odsto ukoliko bi ljudi u Evropi smanjili konzumaciju stočarskih proizvoda.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета