Sekreterijat poziva građane Beograda da predlože projekte za unapređenje životne sredine

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Sekretarijat za zaštitu životne sredine poziva građane Beograda da daju predloge projekata koji će doprineti očuvanju i unapređenju zaštite životne sredine, saopšteno je iz ovog sekretarijata.

U tu svrhu, Sekretarijat je pripremio Vodič sa informacijama i procedurom za dostavljanje i realizovanje ideja, a u potpunosti sagledavajući obim preventivne zaštite životne sredine, koji građani mogu pronaći na sajtu Grada Beograda, na stranici Sekretarijata za zaštitu životne sredine, u delu Korisni linkovi, pod nazivom „Vodič za predlaganje ideja građana iz oblasti zaštite životne sredine”.

Sekretarijat će svakog ponedeljka u mesecu od 10 do 14 časova organizovati prijem predlagača u svojim prostorijama, uz prethodnu najavu na mejl: ekoprojekti@beograd.gov.rs

Agroinfo.rs/agrotv.net

Sekreterijat poziva građane Beograda da predlože projekte za unapređenje životne sredine

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Grad Beograd 7. marta je raspisao pet javnih poziva za subvencije poljoprivrednim proizvođačima, a za te namene je opredeljeno oko dva miliona evra, odnosno 240 miliona dianara.

Za projekat identifikovanja, praćenja i konzervacije retkih, ugroženih i endemičnih drvenastih vrsta na području Kosmaja, grad Beograd je izdvojio blizu 15 miliona dinara.

Smanjenje siromaštva na selu u Republici Srpskoj kroz IFAD- projekat - opšti cilj projekta je smanjenje siromaštva na selu putem povećanja prihoda ciljne grupe i razvoja profitabilnih poljoprivrednih i nepoljoprivrednih proizvodnih delatnosti u ruralnim područijima.

Radi uvođenja širokopojasnog interneta u rualnim sredinama, Srbija planira da uzme zajam od 100 miliona evra kod Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

U Pokrajinskoj vladi potpisano je Mandatno pismo o pretfinansiranju projekata unapređivanja energetske efikasnosti javnih objekata u AP Vojvodini.

Skupština grada Beograda osnovala je Sekreterijat za poljoprivredu koji počinje sa radom prvog januara 2022. godine, a za subvencije proizvođačima u narednoj godini je izdvojeno oko 300 miliona dinara.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета